Vacatures:

De MEVO Groep is een zelfstandig opererende, full-service organisatie op het gebied van fijnmechanica, verspaning, assemblage en engineering. 78 Specialisten in Nederland en Slowakije en een modern machinepark staan garant voor alle denkbare bewerkingen; van draaien en frezen (CNC en conventioneel) tot het elektrochemisch polijsten en ontbramen. Ook is Mevo actief op het gebied van engineering en assemblage en worden complete modules geleverd. Onze ervaring en marktgerichte benadering maken daarbij van elk fijnmechanisch werk een meesterwerk.

Open sollicitaties kun u richten aan de directie, Postbus 27, 7260 AA Ruurlo of per e-mail: info@mevo.nl.


Actuele vacatures:

Wij zijn momenteel op zoek naar jongens/meiden om onze zaterdagteam te versterken. Wij zijn op zoek naar iemand die minimaal 16 jaar oud is en graag op zaterdagen en eventueel in de vakanties wil komen werken. De activiteiten zullen in eerste instantie bestaan uit het schoonmaken van de fabriek. Dit betekent onder andere: vegen, dweilen en het opruimen van dozen/restmateriaal.

Daarnaast zijn we op zoek naar mensen van minimaal 17 jaar oud om in de zomervakantie de productie te ondersteunen, denk hierbij aan het bijhouden van CNC draai- en freesbanken. Hierbij bestaat de mogelijkheid om zowel in de ochtend als avond te werken.

In het huidige zaterdagteam werken we met 8 personen, de leeftijden variëren van 16 tot 21 jaar en komen allemaal uit de regio van Ruurlo. Als je geïnteresseerd bent neem dan contact op en we nodigen je graag uit om een keer langs te komen.

Joeri Verhaegh
Joeri@mevo.nl
06-52223846