Kwaliteit & Innovatie:

Mevo draagt kwaliteit hoog in het vaandel en is daarin in vele opzichten normbepalend. Een vooraanstaande positie die het bedrijf waarborgt door onder meer conform ISO 9001:2008 te werken en FMEA en SPC toe te passen. Mevo is uitgerust met de modernste apparatuur en maakt producten die voldoen aan de strengste kwaliteitseisen van elke opdrachtgever. Mede hierdoor is MEVO een gerespecteerd speler in haar vakgebied.

MEVO levert kwaliteit, is vernieuwend en innovatief, waardoor producten kunnen worden geleverd die zich onderscheiden in prijs en kwaliteit.

Mede doordat Mevo een participant is van het Graafschap College in Doetinchem blijft Mevo investeren in opleidingen. Mevo is een bedrijf met hoog gekwalificeerd personeel en is een officieel erkend leerbedrijf. Op basis daarvan is het mogelijk in iedere fase mee te denken met de opdrachtgever. In de ontwikkeling kan Mevo met CAD/ CAM software niet alleen exact uittekenen hoe een product gemaakt kan worden, maar ook direct uitrekenen hoeveel tijd de productie in beslag neemt en wat de prijs zal worden.

theo
meetapparaat

Mevo is lid van de Koninklijke Metaalunie. Daarnaast is Mevo aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals Dutch Precision Technology en de NEVAT. Mevo is nauw betrokken bij deze organisaties om zodoende een groter draagvlak en continuïteit voor de onderneming binnen de branche te creëren.